2J Kringloop Heeze

2J Kringloop Heeze

Emmerikstraat 3, 5591 HW Heeze

06 47 11 32 12

06 22 22 24 22

marktplaats

Ophaalservice / Estafette

2J haalt herbruikbare huisraad gratis bij u op. Hierbij kunt u denken aan o.a.: meubels, witgoed, huisraad, kleding, elektrische apparaten, gereedschap. Ook kunt u ons bellen voor een complete ontruiming of het leegmaken van n deel van een woning.
Wij komen eerst op de locatie kijken en stemmen e.e.a. samen met u, conform uw wensen, af. U krijgt van ons een transparante offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Woont u in de gemeente Heeze-Leende (Sterksel) dan kunt u via deze pagina aanmelden om uw goederen te laten ophalen door 2J in het kader van het estafette project van de gemeente Heeze. Indien uw aanvraag voor dinsdagavond 20:00 bij ons binnen is worden de goederen op woensdagmiddag door ons opgehaald.

Graag de spullen, voorzien van ingevuld label, woensdag vòòr 13 uur klaar zetten aan de straat. Het label wordt per e-mail toegestuurd. U dient voor ieder artikel een label uit te printen.

Deze goederen wel

Kleine huisraad
Keukenspullen
Tuinartikelen
Kleine meubels
Home Deco
Glaswerk en serviesgoed
Elektronica / apparaten met een stekker
Gereedschap
LP’s CD’s DVD’s

Deze goederen niet

Etenswaren / etensresten
Dieren
Chemisch afval/rest afval
Matrassen
Illegale goederen
Speelgoed/knuffels
Bankstellen van stof
Kapotte dingen
Videobanden

Twijfelt u of iets geschikt is om mee te geven of heeft u andere vragen neem dan telefonisch contact op met ons, 06 47 11 32 12.

Aanmeldformulier Estafette

Estafette aanmelding